FiFi

FiFi

我是 FiFi
訊息
正顯示第 14 篇(共 4 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
高力豆沙
MAR 24

基本上沒有服務態度,想要一些碗服務員叫你自己去拎。環境衛生也好一般。 食物非常非常的一般,整餐飯只有高力豆沙最好。當日只能現金付款,比較麻煩,埋單時也很多人沒有現金。
1 推介
Shirleywu5
屯門牛
屯門牛
JAN 22

我叫咗2個漢堡,一個屯門牛同墨魚堡,屯門牛以呢個價錢,味道同質素就差唔多,夠份量嘅牛都有好多肉汁都好juice,但係個墨魚堡我就真心有啲失望,2塊墨魚餅非常細嘅墨魚餅,我會建議如果只可以做到咁嘅size咁不如2塊變成一塊會好好多,口感會好啲,食客又方便啲,味道正常但墨魚味唔太出,墨魚餅有啲炸過龍,另+ $18轉套餐,但係薯條份量比想像中少,外賣唔知有冇關係。另外就好黑仔,罐可樂穿咗,行行下非常呢hea
一貝子
一貝子
NOV 21

蕃茄濃湯真係無得輸wow,好濃蕃茄但唔會酸,我試係『一貝子』蜆肉唔係一般平價細隻蜆,海鮮新鮮鮮甜。濃湯比較稠身,相對湯唔太夠,好快就浸唔到d麵,不過可接受可以清哂d湯。 食物值得一試,不過如果3人以上嘅就要考慮下,攞飛等位,大部分都係入2人,就算明明有張3-4人枱都係比2張2人入sick,所以等候時間比較長,呢樣要留意下
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2015-06-24
生日
是次消費
每人約$500 (晚餐)
JUN 15

尋日朋友生日訂左呢到去試下,環境裝修確實OK的,點餐後先上麵包,意外地麵包係成餐最好食的一樣! 我叫左個黑豚肉,上菜時係大約一寸厚,賣相還可以,但一切落去就知有問題,淡而無味亦無肉汁仲要好硬,一D都唔好食! 朋友叫的牛扒仲衰,全塊牛都係筋,根本咬唔到! 總括一句,只有外表扮高級的餐廳! 佢價錢唔係平,一個餐$400,但質素仲衰過一般茶餐廳扒餐! 想去的朋友請諗清楚!呢個價錢大把選擇!
1 推介
yanruby