miss kiko

miss kiko

我是 miss kiko
訊息
正顯示第 15 篇(共 5 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
每人約$50
APR 24

你哋啲沙嗲牛肉麵啲沙嗲牛肉全部都係牛肉碎,一件牛肉都冇,問你哋啲職員,佢哋仲要話係咁!眼見㕑房丫姐係度鬧人,成間公司態度差!唔知道貴公司有冇對員工培訓,周圍又多烏蠅飛來飛去!
金牌小籠包
鐵板灌湯生煎包
女兒紅醉雞
雞絲粉皮
蜜餞火方響鈴夾
40分鐘 (堂食)
2023-11-13
生日
是次消費
每人約$150 (晚餐)
NOV 23

今日再次光顧你家上海,晚飯4位! 照樣叫返小龍包,鍋貼,生煎包,牛肉餅,上海粗炒,還有幾個冷盆食物 小龍包:多湯,皮薄,肉鮮!又比讚你😋👍 鍋貼:爆汁,脆底,飽滿!又比讚你👍 生煎包:夠熱,夠香,圓圓轆轆!美觀👏 牛肉餅:第一次叫,原來都幾好食,又一樣爆汁!唔錯👍 上海粗炒:今次比上次改善左,冇咁油!有進步 冷盆:美觀,味好,用心👏 蜜汁火方:包皮夠鬆,入面火腿夠蜜餞,加上一片脆薄皮,感覺好好食😋 今次返嚟元朗食覺得比大圍嗰次好食好多,食物方面有啲差距!媽咪話都係...
荔枝蝦球
35分鐘 (堂食)
2023-10-23
是次消費
每人約$150 (午餐)
OCT 23

今日重陽,同屋企人拜完山去到大圍新商場行街睇有咩食,見到有間叫家上海就走去攞飛! 等左幾個字咁啱到我哋,咁就入咗去食! 照樣叫返小龍包,擔擔面,上海粗炒….. 小龍包第一個到,見到同我哋第二度食既家上海小龍包完全唔同,皮厚,肉質差,少湯!兩個字形容,XX! 擔擔面,賣相還好!但啲麵好似米線咁淋,味道差唔多 上海粗炒,都可以!好食,油吾算多,讚👍 其他就冇問題 媽咪話以後唔好嚟呢間食,再睇返好似個名有啲唔同,多左個御字,心諗係咪入錯左! 環境新,服務還好!
金牌小籠包
脆煎灌湯小籠包
蟹黃大湯包
桂花拉糕
40分鐘 (堂食)
2023-08-17
AUG 23

食物保持,服務有禮👍 再次食家上海,今次服務態度非常好,環境熱鬧!需然等得耐少少,但食物質素唔錯! 小龍包:皮薄,多湯,唔易穿!讚👍 鍋貼:爆汁,煎得夠香脆!讚👍 生煎包:圓轆轆,飽滿,有肉汁,底下煎得夠!讚👍 只係覺得嗰個醋比較酸! 上海粗炒:保持到,係多左少少油,唔太影響 五味醬拼盤,好食!直得推介 大至上比上一次食好好多 個人覺得餐前小食可以改進! 店舖有少少熱,唔知係咪人多 今次非常滿足,希望下一次可以做到咁好😸
小籠包
蜜餞火方響鈴夾
20分鐘 (堂食)
2023-02-20
是次消費
每人約$158 (晚餐)
FEB 23

好耐冇返嚟元朗食呢間,搬咗出去咁啱返嚟行過,同屋企人一齊食飯見佢冇乜人排,坐低之後侍應生都好好禮貌問我哋飲咩茶,令人感覺熟悉嘅感覺!食物ok,保持到水準,小龍包皮好薄多湯,鍋貼好食,上海粗炒,松子魚都好食! 見到一個西裝扎辮四眼既侍應黑口黑面,叫佢又吾應,一直同其他客人傾!態度十分令人不滿
Top