Suteki PlayU

Suteki PlayU

我是 Suteki PlayU
訊息
正顯示第 110 篇(共 17 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
2019-06-01
AUG 19

旺角太子【推介】入味雞煲放題 | 牛肉富士山 | 龍躉 安格斯牛任食 | 火鍋 | 打邊爐 | 刺身 | 蟶子皇 食品質素:個雞煲又幾入味, 刺身正, 最好安格斯牛任食 餐廳環境: 一般中式STYLE 冇咩特別 坐位舒適:我地坐房都算多空間, 冷氣都夠嘅 價錢低食: 低食黎講都算OK啦! 唔太貴太子地段 個人感覺: 雞煲直接轉鍋呢個要加分, 出嘢都算快, 夜小小黎食好似唔理我幾點走咁! 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^ 不過唔係話好識點評有幾好食, 我地只係用返平常口味黎講解
2019-07-06
AUG 19

旺角太子【抵食】$198放題 | 串燒火鍋 | 任食 | 龍蝦 | 貴妃蚌 | 打邊爐 | BBQ | 自助餐 【無煙室內燒烤】梅酒丶日本清酒丶任飲 食品質素:送個D海鮮唔錯, 燒個D都正常, 好多醬料俾人揀正 餐廳環境: 要行樓梯呢下對老人家唔太好 坐位舒適:坐卡位都算幾舒服 價錢低食: 百幾蚊任食真係幾低 個人感覺:2個鐘唔太夠時間, 佢有個打邊爐冇味 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^
2019-03-30
用餐優惠
試食活動
AUG 19

其實呢個價食到呢個質素都算係咁啦!!  唔係話好好食, 但對得住個價錢 雖然唔係話好識點評有幾好食,  我地只係用返平常口味黎講解 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^
2019-05-04
AUG 19

佐敦廟街【高級】和牛放題 | 生蠔任食 | 鐵板燒 | 紅白酒任飲 | 日本 | BBQ | 尖沙咀 廚師嘉賓【澳洲和牛?】日式燒肉 | Mövenpick  有Mövenpick 任食 生啤任飲加分了 牛方面頭個2~3轉真心冇得輸, 好正 但都係放題死証, 3~4轉都好明顯品質下跌 其他海鮮都唔差, 坐就一般啦可能場唔大 雖然唔係話好識點評有幾好食,  我地只係用返平常口味黎講解 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^
2019-08-10
AUG 19

九龍城【高質】日本刺身 | 日式居酒屋 | 海膽 | 沖擊味覺 80倍地獄拉麵 | 日本美食 | 龍蝦湯【人生第一次味道】 食品質素:好食, 真心好食,居酒屋食過第一次咁好食(不是廣告) 餐廳環境:地方係方便泊車 坐位舒適:坐因為我地坐房都算OK, 出面的位都係日本咁, 迫迫地又可以同店家吹水咁 價錢低食:算係OK啦!!  個人感覺: 食品到真係好特別同好好食 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^ 如果您鐘意記得訂閱同俾個LIKE 我地 不過唔係話好識點評有幾好食, 我地只係用返平常口味黎講解
2019-08-07
AUG 19

尖沙咀【高質】$306日式放題 | 和牛 | 新鮮刺身 | 任食貴價雪糕 自助餐 | 驚喜熟食【你睇我食】 SUTEKI@PLAY U 【尖東】非一般質素【朋友們】一致好評 | movenpick haagen dazs 任食 食品質素:我食過咁多間放題中最好食一間, 好多款D嘢食唔似放題咁簡單 餐廳環境: 尖東都算係方便 坐位舒適:好大好寛闊 價錢低食:好平306加咗一食呢個質素冇得頂啦 個人感覺: 我會成日返去食, 真係成班朋友去食又平又唔錯 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^ 如果您鐘意記得訂閱同俾個LIKE 我地...
2019-07-31
AUG 19

佐敦廟街【$148】火鍋放題 | 任食象拔蚌 | 龍蝦 | 肥牛打邊爐 燒肉放題 | 1664 | BBQ | 尖沙咀 | 自助餐 港式【打邊爐】點少得一班朋友!! 燕窩都有 食品質素: 一般, 打邊爐食品會好D 餐廳環境: 都係中式打邊爐 坐位舒適: 都算OK  價錢低食: 平囉, 食品一般 個人感覺: 價錢同食品比.... 一般啦睇片^^ 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^ 如果您鐘意記得訂閱同俾個LIKE 我地 不過唔係話好識點評有幾好食, 我地只係用返平常口味黎講解
2019-07-27
AUG 19

山頂【高級扒房】乾式熟成牛扒 | Dry-Aged | 廣島蠔湯 | 黑松露 | 火焰雪糕 | 香港夜景 【一定】睇到最尾 LUCAS & MELISSA 歌手合唱【超好聽】 食品質素:己經係我食過算好好食嘅嘢黎!! 好細賣相靚 餐廳環境: 山頂係遠咗D架啦, 女朋友朋友屋企生日去以去下, 不過真係好高級同好靚 坐位舒適:坐得一流, 酒店級服務 價錢低食: 500 幾600 埋單 個人感覺: 真係人生要黎一次咁嘅地方食下個境同食下服務, ( 食品質素好正) 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^ 如果您鐘意記得訂閱同...
2019-07-20
AUG 19

尖沙咀【美味】日本居酒屋 | 品酒師教路 | 專人燒烤 | 爽脆豬手 清酒 | BBQ | 尖東 | 爐端燒 | 幸福味 | 日式燒物 食品質素:好食好食, 本身以為爐端燒會好乾但佢冇 餐廳環境:K11 幾同真係幾靚 坐位舒適: 我地坐BAR 台都舒服 價錢低食: 算係咁咁食法每人4百幾 個人感覺: 同師傅有傾有講, 又介紹酒又介紹嘢食居酒屋特色 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^ 如果您鐘意記得訂閱同俾個LIKE 我地 不過唔係話好識點評有幾好食, 我地只係用返平常口味黎講解
2019-07-10
AUG 19

銅鑼灣【高質】A5和牛火鍋【食神】瀨尿牛丸 | 周杰倫推介 | 新鮮海鮮 專人服侍 | 足料無味精北海道毛蟹湯底 | 珍珠奶茶 打邊爐 | Fine Dining | 感動【第一次】食咁好食嘅和牛火鍋 食品質素:未試過食咁正嘅和牛火鍋, 冇得頂架啦質素黎講 餐廳環境:好方便係門口唔易睇到, 但當你搵到時話會話咁簡單 坐位舒適:好舒服, 好大 價錢低食: 每位4~5百到啦, 好對得住個食物啦!!  個人感覺: 大爺級享受全程有人煮你食,邊食邊講解 詳細食評請到YOUTUBE 到睇啦^^ 如果您鐘意記得訂閱同俾個LI...
Top