Joanne lee 1

Joanne lee 1

我是 Joanne lee 1
訊息
正顯示第 15 篇(共 5 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
牛肉麵,蚵仔炒蛋反,鳥籠茶
0分鐘 (堂食)
2023-11-08
是次消費
每人約$80 (午餐)
NOV 23

中午食兩個係午餐,牛肉麵牛肉好嫩,湯底鮮甜, 2: 蚵仔炒蛋飯,好多配菜👍,蚵仔夠新鮮。 還有芒果沙律,好味😋。 還有飲品送,熱烏龍茶,好有茶味!另外一杯係青蘋果烏龍,蘋果粒太甜! 職員服務都好!
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2023-08-08
是次消費
每人約$40
AUG 23

見到食平好多讚去試吓,叫咗個楊枝甘露$44,餐牌寫明入邊有爆珠+蒟蒻,只係勁多西米一嚿嚿,4粒蒟蒻,芒果少許冇乜味,冇爆珠! 蛋白杏仁茶$35更加差,顏色偏黃,見到個賣相都唔想食'蛋白都係冇味,預先整好一塊塊加入去,杏仁茶勁甜,冇杏仁味!我完全冇食!從來冇食過咁差嘅糖水,好失望!😡希望其他人唔好中伏啦! 服務其實都好差,只有兩台客人,老闆都要指定你坐那枱,落單嘅時候個女人聽咗一個糖水就走!!價錢又收得貴!
JUN 23

網上睇到有$60下午茶餐,去到只有二人餐,唯有叫咗三個點心都食唔晒,坐了一個鐘後先有個部長攞個酸菜小食$20嚟話一定要加,小食加茶界$18仲貴過酒店收費用,以後都唔會幫襯,濫收費用!😡😡dislike
APR 21

昨日睇OpenRice見好多好嘅食評 lunch嘅時候去試吓 叫個明太子意粉 素玉burger 味道好一般 跟住叫咗個甜品芋泥pancakes 質感好稀 我食緊甜品那個Assistant manager走過來好幾次態度好差叫我哋夠時間埋單 我就同他反映我們一直唔知佢有限時 直到落甜品後 你才提醒我 那個經理就話入坐時一定有講 態度極之差 估唔到經理個態度都咁差真係唔知點解佢可以做經理 唔會有下次再光顧就算食物幾好 服務咁差都唔會幫襯!
2 推介
philyue
CocoLeungonon
羊扒意粉
OCT 19

第一次過來試食午餐,試了羊扒蒜蓉意粉$99 ,羊架好嫰,很好味,服務也非常好,下次會再來試其他菜like 有牛扒,卡邦尼意粉 環境坐位都很舒服,好支持這些小店,價錢不貴,但食物質素很好
Top