田心cyi

田心cyi

我是 田心cyi
訊息
正顯示第 13 篇(共 3 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
0分鐘 (堂食)
2024-02-24
是次消費
每人約$150 (午餐)
FEB 24

中環地鐵站D2出口 走大約11分鐘左右(有點艱辛) 但是到了後都是值得的yummy 抹茶牛奶拉花太美了吧! 可惜今天沒有食到Pancake 黑松露長通粉味道非常不錯 不會太creamy 但有很足夠的黑松露味道! 整體不錯!有2格洗手間讓我很意外 週末下午和朋友聚會太好了flowerheart 牛油果吐司也很不錯 配搭酸酸的芝士 感覺很好 就是吐司個人不喜歡硬硬的 朋友很喜歡! 兩位店主做每道菜都非常認真 不同國籍的客人也有 麻雀雖小 五臟俱全 室內和門外都有打卡位置!
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2021-12-28
生日
是次消費
每人約$300 (晚餐)
DEC 21

入到餐廳想落單好耐都冇人招呼dislikeghost 食完啲嘢食 服務員過到嚟見到都唔執枱frustrated 冇細心介紹到每樣嘢食需要燒幾耐dislike 開口問啲服務員佢自己都唔清楚sick 全場已經冇乜人 但係長期見唔到人upset 嘢食質素十分之一般sad 啲牛肉仲要係冰鮮huffy
4 推介
or#Tm65953420
LungPoPui
双海
ducati1199
新鮮生蠔
海膽多士
是次消費
每人約$500 (晚餐)
JUL 21

🦪 生蠔新鮮 甜美 不會太creamy 海膽多士感覺可以食左海盜先 多士留返配鵝肝🤣感覺唔錯 義大利飯都好多汁體驗唔錯 最近有welcome back drink 有酒精飲品 感覺好好飲🤭 最後叫左杯cocktail 同朋友吹個波波 吹出理想與現實之間的不同😌like 疫情前可以有shisha 最近停止服務 餐廳有個露台 由於冇得食shisha 我地選擇坐室內 圓檯sofa坐得好舒服 不過坐入面既朋友出入就冇咁方便了 同埋圓檯真係好大🤣🤣
Top